Start de inspiratie

Elke maand organiseren we de een Academy met een ander onderwerp. Academies zijn er om je te inspireren.

Presenteer jezelf tijdens een pitch workshop of luister naar de horrorverhalen van ervaren ondernemers.

Academies worden altijd gevolgd door een borrel.

Laat je inspireren, Ga voor de volgende Academy

Schrijf je nu in voor de volgende academy

Evenementen

Wat kan je verwachten van een academy?

Dit zijn enkele van de academies die we hebben georganiseerd:

Je eerste personeelslid of toch niet........

Karen van P&O Enzo heeft voor ons in een avond tijd erg goed uit kunnen leggen wat er allemaal komt kijken bij het aannemen van personeel. Ook vonden we het prettig om te horen dat de alternatieven, waar wij nu al gretig gebruik van maken, erg goede en professionele opties zijn waarmee we voorlopig nog verder kunnen groeien. Dat was een geruststellende gedachte.

Ondernemen op gevoel

Dinsdag 13 september vond weer de maandelijkse academy plaats. Ditmaal in het Rho theater in Numansdorp. We hadden niemand minder dan Marcel Adriaanse als spreker.
Uit de peilingen die we altijd aan het eind van de avond houden, bleek weer dat de deelnemers veel hebben gehad aan de academy.

Ondernemen op gevoel

Startersavond en Lancering StartSmart

Op 18 November hebben  we StartSmart gelanceerd.

Kijken naar de Toekomst in de Hoeksche Waard

Op 14 oktober waren wij te gast in het HW-café op het gemeentehuis in Maasdam.

Met een leuke groep van oude bekenden en nieuwe gezichten zijn we aan de slag gegaan. Dankzij het ING-sprekersmenu hebben we Marc Linssen uitgenodigd. Vanzelfsprekend zijn we begonnen met Marc zijn historie en hoe hij scenario’s heeft geschreven voor series als GTST, Westenwind, Rozengeur & Wodka lime, Silk Road en de Ontmaskering van de Vastgoedfraude. Een van de grote lessen is de kracht van “Ja”.

……

Kijken naar de Toekomst in de Hoeksche Waard

14 APRIL 2021: CYBERSECURITY ACADEMY

Op 14 april organiseerden we een avond waarbij cybersecurity centraal stond. Tijdens deze avond vertelde o.a. Ethical Hacker Robert Schmidt hoe cybercriminelen te werk gaan en waarom ook jij interessant bent voor cybercriminelen.
Na het informatieve deel werd onze kennis getest met een quiz! De quizwinnaar won een mooi bierpakket van OHW-lid het Bierschuurtje.