Welke mogelijkheden biedt StartCoach

De Startcoach is je klankbord en sparringpartner.

Je coach geeft je advies op basis van zijn ruime praktijkervaring. Hij verricht dus geen werk voor je! Hij schrijft geen plannen en gaat niet voor je op pad. Je moet het zelf doen, de coach ondersteunt je en brengt je eventueel in contact met interessante partijen uit zijn netwerk.

Wij proberen de coach te kiezen die het beste aansluit bij jouw behoefte of vakgebied.

De manier en frequentie van het contact met je coach spreken jullie samen af. Meestal is er maandelijks contact, maar kun je tussendoor altijd bellen, mailen of appen met je coach.

 

KickStart Tank

Naast de één op één coaching heeft StartCoach meerdere opties om startende ondernemers te helpen. Als start van het begeleidingstraject kiezen we vaak voor de KickStart Tank. Het lijkt een beetje op het TV programma Dragon’s Den. Er zitten een aantal coaches met verschillende specialismen klaar om een half uur met je te sparren. Jij gaat weg met een aantal bruikbare adviezen en wij weten gelijk hoe we jou het beste kunnen helpen.

Vakspecialisten

Samen met je coach kun je tot de conclusie komen dat het wenselijk is om advies van een specialist in te roepen. Je kunt daarbij denken aan marketing, logistiek, IT, fiscaliteit of juridische zaken. StartCoach beschikt over een aantal vakspecialisten, die bereid zijn om een uurtje van hun kostbare tijd voor jou vrij te maken.