Ondernemen op gevoel

Dinsdag 13 september vond weer de maandelijkse academy plaats. Ditmaal in het Rho theater in Numansdorp. We hadden niemand minder dan Marcel Adriaanse als spreker.
Uit de peilingen die we altijd aan het eind van de avond houden, bleek weer dat de deelnemers veel hebben gehad aan de academy.

 

Impressie van een lid

Ik krijg een heel apart gevoel van binnen….

Ik word spontaan blij wanneer ik de theaterschuur in Numansdorp betreed, want wat een gezellige drukke boel is het hier en wat een fijne locatie. Gewoonlijk geeft eigenaar van het pand, theaterdocent en -regisseur Frieda hier haar toneellessen, maar vanavond verwelkomt zij Startsmart allerhartelijkst met koffie en thee. Martijn de Ruiter mag ook nog even optreden en deelt de agenda met ons en het nieuws dat hij Sander gaat vervangen in de functie van Startsmartvoorzitter. En dan kondigt onze nieuwe voorzitter de showstopper van de avond aan: Marcel Adriaanse.

Marcel is een energieke en positieve Zeeuwse doedelzakspeler die al jaren op de kracht van zijn intuïtie vertrouwt en daardoor een zeer succesvolle ondernemer is. Marcel is niet van de excel- sheets en de statistieken, maar voor zijn intuïtietheorie heeft hij wel een model ontworpen. De eerste pijlers, autonomie, analyse en timing helpen een mens om betere beslissingen te nemen en met de laatste drie pijlers, intonatie, empathie en kwetsbaarheid, krijgen we meer gedaan met minder moeite. Zijn advies is om ons denkvermogen in te zetten, maar wel te vertrouwen op ons gevoel. Dat brengt niet alleen veel energie en nieuwe inzichten, maar het leidt ook tot een succesvolle organisatie en een betere versie van onszelf. Marcel zelf is hier het levende bewijs van.

Handelen op gevoel en met gevoel, veel vrouwen doen het al jaren op die manier, Marcel heeft er een boek over geschreven. Wil jij ook graag leren hoe je intuïtief onderneemt? Vraag het aan een vrouw of lees Marcel’s ‘Zakendoen op Gevoel’.

Ook een academy meemaken?

Schrijf je nu in voor de eerste volgende academy

Inschrijven