Start de inspiratie tijdens de Academy: Masterclass A.I.

Academy: Masterclass A.I., een introductie

In een wereld waar kunstmatige intelligentie (A.I.) een steeds grotere rol speelt, is het essentieel om te begrijpen hoe deze baanbrekende technologie jouw bedrijf kan transformeren. Daarom nodigen we je uit voor onze exclusieve Masterclass A.I. in de Hoeksche Waard, speciaal ontworpen voor startende en groeiende ondernemers zoals jij.

Programma
Een Introductie van A.I.:
Ontdek de ins en outs van A.I., wat is het precies? En nog belangrijker, wat is het niet? We bekijken hoe en wanneer je A.I. effectief inzet (en wanneer juist niet). Ontdek bijvoorbeeld hoe A.I. een revolutie teweegbrengt in de klantenservice door vragen van klanten te voorspellen en daarop te reageren met gepersonaliseerde automatisering… en nog meer voorbeelden.
With great power comes great responsibility:
A.I. kan prachtige dingen, maar zoals met zoveel prachtige dingen zitten er risico’s aan verbonden. Daarom moeten we het hebben over bredere implicaties voor privacy en ethiek, ook in relatie tot GDPR / de AVG.
Paneldiscussie & Brainstorm:
Neem deel aan een interactieve sessie waar we niet alleen bespreken hoe A.I. jouw bedrijf en branche beïnvloedt, maar ook hoe we elkaar kunnen helpen met inzichten en ideeën om jouw bedrijf verder te helpen.
Praktische Toepassing & Jouw A.I. Skills Verbeteren:
Verbeter je A.I.-vaardigheden met hands-on oefeningen en praktische inzichten.

Deze inspirerende sessie wordt geleid door Marvin Kunz, Cognitive A.I. Expert, en Martijn de Ruiter, Business Architect, beiden van Daksha. Hun expertise en inzichten zullen de basis vormen van deze interactieve en praktische masterclass.

Ben je klaar om de kracht van AI te ontdekken en te zien hoe het jouw business kan boosten? Dit is jouw kans om deel te nemen aan een dynamische en praktische leerervaring. We gaan verder dan theorie en voorbeelden. Verbeter je A.I.-vaardigheden met hands-on oefeningen en praktische inzichten. We gaan met elkaar met een aantal uses cases aan de slag, waar je later ook verder mee kan, bijvoorbeeld:
Brainstormen met A.I.: Hoe beschrijf je jouw ideale klant met behulp van AI.
Je operatie verbeteren met A.I.: Ontwikkel A.I.-gestuurde playbooks voor je bedrijf.

  • Neem je laptop of tablet mee!

    Op die manier kun je direct ervaring opdoen tijdens de oefeningen.

  • We kijken ernaar uit je te zien!

    De zaal gaat om 19.00 open en we beginnen om 19.30.

  • Meld je aan door je hieronder in te schrijven.

    Je kunt je ook via de StartSmart HW Community website inschrijven, en download dan gelijk de app zodat je altijd op de hoogte blijft.

StartersAcademy over Masterclass A.I. bij Yuverta VMBO

15/02/2024

Rijksstraatweg 30B,
Klaaswaal