Start de inspiratie tijdens de Academy: de beste boekhoud- en administratietips!

Academy: de beste boekhoud- en administratietips!

Op woensdagavond 24 april staat de StartSmart Academy in het teken van boekhouden en administratie, met veel belastingtips, speciaal gericht op startende ondernemers zoals jij.

Als je net begint met je onderneming komt er nogal wat op je af. Je hebt net je eerste klanten binnengehaald en je eerste facturen verstuurd. Dat is een mooie stap, maar wat komt er daarna?

Wat moet je eigenlijk weten over zaken als BTW, omzetbelasting, inkomstenbelasting, kasadministratie, urenregistratie, enzovoort? Wat is het verschil tussen een administratiekantoor en een accountant? Of ga je zelf de administratie doen? En wat als je bedrijf begint te groeien? Welke valkuilen moet je absoluut vermijden?

Tijdens deze avond zal Heinrich Rijsdijk, van Van Driel en Partners, je uitgebreid informeren en je laten zien welke mogelijkheden er zijn.

  • Wat staat je te wachten?

    Het wordt een waardevolle sessie waarin je praktische inzichten krijgt om je op weg te helpen in de wereld van boekhouding, administratie met veel belastingtips!

  • Hoe ziet deze Academy avond er uit?

    Vanaf 19.00 ben je welkom en om 19.30 beginnen we. Tussendoor is er een pauze en om 21.30 sluiten we af met een netwerkborrel.

  • Meld je aan door je hieronder in te schrijven.

    Je kunt je ook via de StartSmart HW Community website inschrijven, en download dan gelijk de app zodat je altijd op de hoogte blijft.

StartersAcademy over de beste boekhoud- en administratietips! bij HW Café - Gemeentehuis Maasdam

24/04/2024

Sportlaan 22,
Maasdam

Schrijf je snel in voor het StartersEvent!

De StartersAcademy over de beste boekhoud- en administratietips! bij start over:

00

dagen

00

uur

00

minuten

00

seconden

Check hier het StartersEvents overzicht