Start de inspiratie tijdens de Academy: Bepaal je waarde!

Academy: Bepaal je waarde!

Op woensdagavond 12 juni staat de StartSmart Academy in het teken van waardebepaling. Dit omvat een aantal verschillende aspecten, zoals de tarieven voor je diensten, je uurtarief, en de intrinsieke waarde van je bedrijf, met name jouw eigen waarde.

Gedurende de avond zullen twee sprekers zowel de praktische als persoonlijke aspecten van waarde belichten.

Als eerste zal Gilbert van Rossum, van Van Rossum Sales, zijn ervaringen delen over het bepalen van tarieven binnen je eigen bedrijf, en zal hij tips geven over hoe zelfstandigen en kleine ondernemingen tot passende uurtarieven en projectprijzen kunnen komen.

Daarna neemt Elza Hoebeek - Vermeulen, van CoachinConfidence, het woord en deelt ze waardevolle inzichten over zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde, en hoe deze aspecten de waarde van jouw diensten of producten kunnen verhogen - en vooral hoe je dit zelfverzekerd kunt uitdragen.

  • Mis deze waardevolle avond niet!

    Elza en Gilbert zullen proberen al je vragen omtrent waarde te beantwoorden.

  • Hoe ziet deze Academy avond er uit?

    Vanaf 19.00 ben je welkom en om 19.30 beginnen we. Tussendoor is er een pauze en om 21.30 sluiten we af met een netwerkborrel.

  • Meld je aan door je hieronder in te schrijven.

    Je kunt je ook via de StartSmart HW Community website inschrijven, en download dan gelijk de app zodat je altijd op de hoogte blijft.

StartersAcademy over Bepaal je waarde!

12/06/2024

Locatie volgt

Schrijf je snel in voor het StartersEvent!

StartersAcademy over Bepaal je waarde! start over:

00

dagen

00

uur

00

minuten

00

seconden

Check hier het StartersEvents overzicht